Precia-Molen: 150 jaar weegwerktuigen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Precia-Molen: 150 jaar weegwerktuigen
Article image of: Precia-Molen: 150 jaar weegwerktuigen

2017 Was voor Precia-Molen Nederland in meerdere opzichten een bijzonder jaar.

Eerst en vooral vanwege het 150 jarig jubileum. Nederland kent ca. 1.648.230 bedrijven (Bron: CBS). Ongeveer 500 daarvan bestaan al 150 jaar of langer. Precia-Molen is er erg trotst op 1 van die 500 te zijn.

Dit is niet in de laatste plaats te danken aan alle mensen die zich hiervoor hebben ingezet en natuurlijk klanten die Precia-Molen het vertrouwen gaven.

Naast het jubileum was 2017 ook in zakelijk opzicht een goed jaar. Naar verwachting komt de omzet 10% hoger uit dan in 2016. Dit door zowel een groei in het aantal orders als ook door een toename van de geleverde diensten.

Zoals zoveel bedrijven kent ook Precia-Molen het probleem om vacatures ingevuld te krijgen. Vooral de serviceafdeling had hiermee het afgelopen jaar te kampen. Gelukkig is momenteel het team weer op sterkte zodat we kunnen voldoen aan de gewenste kwaliteit en snelheid van onze dienstverlening.

Anderhalve eeuw actief in het “weegvak” toont aan dat “wegen” een belangrijke schakel is in onze samenleving. Betrouwbaar en goed wegen maakt dat klanten datgene krijgen wat ze kopen en leveranciers datgene afleveren wat ze verkopen. Daarmee staat de weegschaal in het midden en dient beide zijden van de balans. Dat was 150 jaar geleden zo en ook nu nog steeds.

Het “weegvak” heeft daarmee toekomst. Precia-Molen Nederland zal er zich zeker voor in blijven zetten om goede producten en diensten te leveren!

Voor nu allereerst prettige feestdagen en een voorspoedig 2018.

Geschreven door

Logo van:Precia-Molen: 150 jaar weegwerktuigen

Precia Molen Nederland BV

WEEGOPLOSSINGEN VOOR IEDERE INDUSTRIE! Precia Molen heeft in ruim 155 jaar een wereldwijde reputatie opgebouwd voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van haar weegsystemen. De uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van ontwerp, productie... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer