Poeth viert eeuwfeest in september

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Poeth viert eeuwfeest in september

Poeth Solids Processing uit Tegelen viert dit jaar zijn honderdjarig bestaan. Het bedrijf werd op 3 juni 1921 opgericht door Willem Poeth en bouwde een reputatie op in maaltechnieken, silo’s en kettingtransporteurs voor de graanhandel. Poeth groeide, mede door de toenemende vraag naar veevoer, gestaag.

Nog steeds ontwikkelt en bouwt het bedrijf machines en productielijnen voor de veevoerindustrie en graanverwerkende bedrijven voor het verwerken van granen, poeders en andere droge stoffen. Maar het portfolio is tegenwoordig verbreed naar installaties voor de voedingsmiddelen-, petfood-, brouwerij-, chemische- en circulaire industrie. Het bedrijf levert technieken voor de inname, het zeven, wegen, malen, mengen, filteren en transporteren van droge stoffen. Poeth groeide uit tot 70 medewerkers en adviseert, ontwikkelt, produceert en installeert nu wereldwijd machines, complete productielijnen en turnkey fabrieken.
In september organiseert Poeth een eeuwfeest voor medewerkers en klanten. Het plan is om ook een fysieke open dag te organiseren voor belangstellenden, die tegen die tijd hopelijk ook echt doorgang kan vinden.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijven icon.arrow--dark