Pneumatisch transport van abrasieve producten

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Pneumatisch transport van abrasieve producten
Article image of: Pneumatisch transport van abrasieve producten

Gericke fabriceert en levert al meer dan 60 jaar pneumatisch transport systemen. Door de recente overname en integratie van de firma Pneuwork Pneumatische Förderanlagen GmbH levert Gericke onder de merknaam pneuwork ® nu ook dichte fase pneumatisch transport systemen met hoge capaciteit voor abrasieve en/of hoge temperatuur toepassingen.

De constructie c.q. uitvoering van het drukvat en bijbehorende appendages is uitgevoerd overeenkomstig de stringente eisen betreffende robuustheid en betrouwbaarheid welke gelden voor de zware industrieën. Het vat is standaard uitgevoerd met een fluidisatiebodem of -kegel, terwijl een speciale conische, slijtagebestendige inlaatklep zorgt voor een onbelemmerde transportcyclus. In combinatie met eveneens robuust uitgevoerde pneuwork ® wisselkleppen en pneuwork ® leidingbochten en -systemen levert Gericke een door de jaren heen beproefde technologie én uitvoering van pneumatisch transport welke zich onderscheid in betrouwbaarheid en levensduur.

Gericke pneuwork ® pneumatisch transportsystemen vinden hun toepassing in o.a. de fabricage van bouwmaterialen, elektriciteitcentrales, waterzuiveringinstallaties, vuilverbrandinginstallaties en de productie van glas of metalen.

geschreven door

Logo van:Pneumatisch transport van abrasieve producten

Gericke B.V.

Gericke AG in Regensdorf/Zürich, Zwitserland, opgericht in 1894, is al meer dan honderd jaar betrokken bij het ontwerpen, fabriceren, bouwen en in bedrijf nemen van poeder processing apparatuur en daarop... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer