PIP Innovator status voor INADCO

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: PIP Innovator status voor INADCO

INADCO neemt ook dit jaar natuurlijk weer deel aan de beurs Industrial Processing 2010.
Hier zullen wij onder andere onze nieuwste versie van de `Vochtmeter voor inhomogene stortgoederen` tentoonstellen.
Dit is een meetapparaat geschikt om het vochtgehalte in (inhomogene) stortgoederen te bepalen. Denk hierbij aan materialen welke worden gebruikt in industrieën als Betonfabricage, Bakstenen produktie en Biomassa-Energie centrales.
Met onze innovatie hebben wij deelgenomen aan de verkiezing voor de “Proces Innovator Prijs 2010”. Hierbij zijn wij door een deskundige jury bekroond met de “PIP Innovator Status”.

De beurs loopt van 5 t/m 8 oktober waarbij er op donderdag een avondopening zal zijn tot 20.00 uur.
Op dinsdag 5 en woensdag 6 oktober sluiten de deuren om 18:00 uur en op vrijdag 8 oktober om 17:00 uur.
Dinsdag 5 oktober en Woensdag 6 oktober van 12:00 tot 12:30, zal er door ons in Theater Blauw (hall 11 stand 11.B.073) een lezing worden gegeven over verschillende aspecten van vochtmeten in inhomogene stortgoederen. Deze lezing is als bezoeker van de beurs gratis bij te wonen.

Heeft u vragen over het meten van vocht in inhomogene stortgoederen en wilt u de beurs en/of de lezing komen bezoeken dan is het mogelijk om op onze website gratis toegangskaarten aan te vragen.
U kunt onze stand vinden in hal 10 stand 10.B.007

Geschreven door

INADCO

INADCO Engineering INADCO Moisture Measurement ontwikkelt en produceert meetapparatuur geschikt voor het meten in processen met fijne en grove inhomogene stortgoederen, zonder gebruik te maken van talloze calibratielijnen voor elk product. Specialiteit... Lees meer