Perfecte homogenisering met Retsch GM 200 en GM 300

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

De Grindomix messenmolens van Retsch bepalen de norm in de monstervoorbereiding van levensmiddelen. Terwijl de onlangs vernieuwde GM 200 tot maximaal 700 ml aankan, vermaalt de GM 300 grotere hoeveelheden tot 4.5 liter snel en reproduceerbaar.

Deze molens komen tegemoet aan alle speciale analytische laboratoriumeisen. Ze verwerken monsters met een hoog gehalte aan water, olie of vet even snel en betrouwbaar als droge, zachte, middelharde en vezelige producten. Dit maakt deze apparaten superieur ten opzichte van alle andere commerciële keukenmixers.

Het werken met de GM 200 en GM 300 is buitengewoon eenvoudig en veilig. De container kan buiten de molen gevuld en leeggemaakt worden, waardoor het reinigen makkelijker wordt. Dit helpt om cross-contaminatie tegen te gaan.
Bovendien zijn alle onderdelen van de GM 200 en GM 300 die in contact komen met het monster, autoclaveerbaar.

Voordelen:
– Efficiënte vermaling van volumes tot 700/4500 ml monster
– Voor- en fijnmalen in één molen: snijden in de standaard instelling, hakken door impact in reverse
mode
– Autoclaveerbare maalwerktuigen
– Variabele snelheid van 2000 tot 10.000 / 500 tot 4000 tpm
– Optioneel zwaartekrachtdeksel voor automatische reductie van het maalkamervolume
– Programmeerbaar geheugen voor 3 / 10 Standaardprocedures

Geschreven door

Verder Scientific Benelux

VERDER SCIENTIFIC stelt normen in hightechapparatuur voor kwaliteitscontrole, onderzoek en ontwikkeling van vaste stoffen. Toepassingsgebieden omvatten monstervoorbereiding en analysetechnieken voor vaste stoffen. De bekende Verder Scientific fabrikanten, Retsch, Retsch Technology,... Lees meer