Parimix: continu mengers poeder/vloeistof

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
63 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Parimix: continu mengers poeder/vloeistof

MCP.be heeft de mengers van Parimix in het leveringsprogramma opgenomen.

PARIMIX levert continu mengers voor het mengen van poeders met vloeistoffen. Het mengen gebeurt in een mengbuis met een uniek mengprincipe.

De mengers kenmerken zich door:
-zeer korte mengtijd, enkele seconden
-kleine inbouw
-snel reinigbaar
-laag vermogen

Vier types zijn er leverbaar: voor het mengen van poeders met kleine hoeveelheden vloeistof of met grote hoeveelheden vloeistof. En voor het continu mengen van alleen poeders of uitsluitend vloeistoffen.

Tevens zijn er uitvoeringen leverbaar voor het verwarmen en koelen van het mengsel en voor abrasieve, corrosieve en fragiele produkten.

Ze zijn leverbaar met een capaciteit van 50 kg/uur tot 30.000 kg/uur.

Het eindresultaat van het mengsel wordt bepaald door het nauwkeurig doseren van de ingrediënten. PARIMIX levert de bijbehorende volumetrische en gravimetrische doseerunits. Inclusief een batch-menger die de diverse poeders in een zeer korte tijd mengt, zodanig dat het mengsel tijdig gereed is voor de continu menger.

Ook voor produkten, zoals vetten, filtercakes, die niet vloeibaar genoeg zijn om te verpompen of te vochtig zijn voor een doseerapparaat voor vaste stoffen, heeft Parimix nauwkeurige doseerunits.

MCP.be staat met de Parimix mengers op stand 1118 op de PPT FOOD in Zwolle, 18 & 19 november.

Geschreven door

MCP.nl

MCPnl is een engineerings- en constructiebedrijf. Wij leveren: – Eigen gamma van big-bag los- en vulunits. – Transportsystemen en doseerinstallaties – VIRTO – Cuccolini trilzeven – Lessine mengers, malers en... Lees meer