Overname TOMAL AB door ProMinent in Heidelberg

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Overname TOMAL AB door ProMinent in Heidelberg
Article image of: Overname TOMAL AB door ProMinent in Heidelberg

ProMinent Dosiertechnik GmbH in Heidelberg heeft TOMAL uit Zweden per 1 januari jl. overgenomen en daarmee zal ProMinent Verder bv in Vleuten de belangen van TOMAL in Nederland behartigen. TOMAL is fabrikant van polymeer aanmaaksystemen zowel op basis van vloeibare polymeer als ook in poedervorm en daarnaast producent van droge stof feeders met het gepatenteerde 5 assen principe voor een zeer nauwkeurige dosering zonder brugvorming.

De synergie tussen TOMAL en ProMinent komt voort uit dezelfde marktbenadering voor drinkwater en afvalwater. Voor meer informatie vraag naar Hans den Hartog of Fred ten Hove via +31 30 677 92 80.

Geschreven door

ProMinent Verder BV

ProMinent Verder in Vleuten is de Nederlandse vertegenwoordiging van de internationale ProMinent Groep. Al ruim 40 jaar is ProMinent wereldwijd actief in de waterbehandeling en doseeroplossingen voor de procesindustrie. ProMinent... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer