Overname SGL Technology B.V. door Sandvik

icon.highlightedarticle.dark Management
135 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023

Sandvik heeft het Nederlandse bedrijf SGL Technology B.V., een fabrikant van industriële apparatuur voor de voedselverwerkende industrie, overgenomen.

SGL Technology B.V. is een onderneming die klantspecifieke machines en apparaten ontwikkelt, bouwt en installeert. De ruim 30 jaar ervaring als apparaten- en machinebouwer in de voedingsmiddelenbranche biedt u de mogelijkheid om machines voor de meest uiteenlopende toepassingen te ontwikkelen. Het bedrijf opereert vanuit het vernieuwde hoofdkantoor met productiefaciliteiten in Breda (Nederland). Er zijn 20 medewerkers actief binnen het bedrijf.

SGL Technology B.V. combineert haar jarenlange ervaring op het gebied van het ontwikkelen en bouwen van machines met haar talent voor design, innovatie, engineering, process development, projectbegeleiding en verkoop.

De overname zal het product portfolio van Sandvik verbreden voor klanten binnen de voedselver-werkende industrie en zal, in combinatie met de reeds bestaande mogelijkheden binnen Sandvik, de marktpositie van Sandvik versterken.

SGL Technology B.V. zal worden geïntegreerd als onderdeel van Sandvik Process Systems, een productgebied binnen Sandvik Venture. Hierdoor wordt er een solide platform gevormd om oplossingen te leveren m.b.t. de productiviteit, de kwaliteit en de duurzaamheid van de veeleisende klanten.

Geschreven door

Logo van:Overname SGL Technology B.V. door Sandvik

IPCO Process Systems BV

An Industrial process solutions group with 600 employees, 35+ sales & service offices globally, production in Asia, Europe and North America and 200 M EURO in annual sales. Previously operating... Lees meer