Opvangbak UltraSafe van DENIOS

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Opvangbak UltraSafe van DENIOS

De nieuwe UltraSafe opvangbak van DENIOS is wereldwijd de eerste gecertificeerde diepgetrokken opvangbak voor opslag van gevaarlijke stoffen. De vormgeving voorziet in 100 mm bodemvrijheid aan de lange zijden waardoor de opvangbak eenvoudig te verplaatsen is met een heftruck of pompwagen. De naadloos geproduceerde UltraSafe biedt een opvangcapaciteit van 240 l en is voorzien van een verzinkt stalen of RVS rooster met een draagvermogen van 850 kg

De UltraSafe is verkrijgbaar in 3 versies:
– Volledig verzinkte opvangbak met verzinkt stalen rooster als opslagvlak
– Blauw gelakte opvangbak in RAL 5010 met verzinkt stalen als opslagvlak
– Roestvast stalen uitvoering, inclusief een RVS rooster om uw producten op te plaatsen

Een kwatiteitsproduct, ”Made by DENIOS”.
Seriematige productie, continu kwaliteitsniveau.
Naadloos gevormde bak, géén hoeken, géén lasnaden.
Gecertificeerd vloeistofdicht.
Materiaaldikte 3 mm.
Inclusief verzinkt of RVS rooster als opslagvlak
Bewezen DENIOS-Kwaliteit

Dieptrektechniek
Deze unieke opvangbak wordt met dieptrektechniek geproduceerd met een staaldikte van 3 mm. Dieptrekken is het naadloos vervormen van staal middels een stempel en matrijs. De productiemethode garandeert een bijzonder hoge degelijkheid. Bovendien zijn alle hoeken afgerond op basis van GMP-kwaliteit, wat een extra hygiënisch voordeel biedt voor de levensmiddelen- en farmaceutische industrie.

Technologie:
Met behulp van een pers met 1.600 ton persvermogen wordt de staalplaat met een stempel in de gewenste vorm gebracht. De productiemethode garandeert een blijvende materiaaldikte. Door spanningsopbouw en moleculaire verschuiving in het basismateriaal wordt een robuuste constructie gerealiseerd met een hoog draagvermogen.

Design en degelijkheid:
Met de nieuwe generatie diepgetrokken UltraSafe opvangbakken introduceert DENIOS een modern product dat aan de hoogste eisen voldoet voor wat betreft betrouwbaarheid en design. In het bijzonder biedt het u een gecertificeerde, vloeistofdichte opvangvoorziening voor de opslag van uw gevaarlijke stoffen.

Geschreven door

Denios BV

Veilig omgaan met gevaarlijke stoffen is cruciaal om risico’s voor mens en milieu te reduceren. Integrale samenwerking met onze opdrachtgevers, een brede, unieke specialisatie en ervaren adviseurs bieden voor iedere situatie de veiligste oplossing. Lees meer