Optiflex 1300C radar niveaumeter

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Optiflex 1300C radar niveaumeter

Krohne ontwikkelt innovatieve niveaumeters met uitstekende prestatie en betrouwbaarheid. Met de introductie van de Optiflex 1300 C, gebaseerd op de TDR technologie (geleidende microgolven), brengt Krohne een complete serie producten voor niveaumeting. Toegespitst op oplossingen voor alle industrieën waar het niveau van vaste en vloeistoffen gemeten moet worden, zelfs interface metingen zijn geen probleem.
De Optiflex 1300C HT niveaumeter is speciaal ontworpen voor hoge temperaturen (tot 300º C) en hoge druk applicaties (tot 300 bar). Deze proces voorwaarden komen vooral in de petrochemische en chemische industrie voor. Het innovatieve HT/HP afdichtingsysteem verzekert een betrouwbare gas – bestendige scheiding over het gehele operationele gebied van de meting.
Eén van de Optiflex 1300C speciale kenmerken is het bijzondere compacte ontwerp. Bovendien is het meetinstrument voorzien van een touchscreen met slechts 4 toetsen voor gemakkelijk inbedrijfstelling en bediening.

Geschreven door

KROHNE Nederland BV

KROHNE is marktleider in flow- en niveaumeters met eigen fabrieken en verkoopkantoren in meer dan 100 landen. In Nederland wordt KROHNE in Dordrecht vertegenwoordigd. De Nederlandse verkoop- en serviceorganisatie brengt... Lees meer