Oplossingen voor aandrijftechniek uitgelicht in nieuwste Rossi-brochure

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Oplossingen voor aandrijftechniek uitgelicht in nieuwste Rossi-brochure

Rossi presenteert haar nieuwe ‘Mining en Cement’ en ‘Construction’ brochure voor de zwaardere industrieën. Hierin zijn diverse oplossingen binnen de aandrijftechniek nader uitgelicht met zowel standaard als de meer speciale aandrijvingen.

In de brochure: applicaties, mogelijkheden en een mooi overzicht van de meest voorkomende toepassingen binnen de mijnbouwsector en constructie. Ook als u niet werkzaam bent binnen de mijnbouw en of de constructie sector, maar wel actief of geïnteresseerd bent in de zwaardere industrieën zoals overslag, recycling, constructie of afvalwaterzuivering is er genoeg aan inspiratie op te doen. Denk hierbij aan applicaties als aanvoerbanden, filtratiesystemen, rijwerken en kantelsystemen. Rossi is hierin wereldwijd bekend met haar kwalitatief hoogstaande aandrijvingen en deelt graag haar kennis en expertise met haar klanten en potentiële klanten.

De aandrijvingen waaronder planetaire combinaties en kegelwielkasten worden nader uitgelicht. Ook de mogelijkheden voor een “base plate”, koppelbegrenzers en versterkte lagering wordt bondig toegelicht.

Over Rossi
Rossi BeNeLux B.V. is het contactadres voor alle Rossi gerelateerde vragen in Nederland, België en Luxemburg. Wereldwijd staat Rossi bekend om haar kwalitatief hoogstaande aandrijvingen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of vrijblijvend sparren over uw applicatie?
Vul dan gerust het contactformulier in via of neem direct contact met op via 077-3903526.

Klik rechts op de link voor de brochure Mining & Cement.
De Construction brochure is op te vragen via het mailadres in de link.

Brochure aanvragen icon.arrow--dark

Geschreven door

Rossi BeNeLux B.V.

Rossi BeNeLux B.V. is een directe dochteronderneming van het Italiaanse Rossi Spa. Een onderneming met meer dan 65 jaar kennis en ervaring op de markt van industriële aandrijftechniek en inmiddels... Lees meer