Ontwerp snel GHS/CLP-labels

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Ontwerp snel GHS/CLP-labels

Bedrijven in de Europese Unie zijn verplicht om alle chemicaliën in hun werkplaatsen in overeenstemming met de GHS/CLP-regelgeving te identificeren en te labelen. Als internationale leverancier van identificatieoplossingen biedt Brady Corporation nu een app aan waarmee GHS/CLP-labels met behulp van vooraf gedefinieerde chemische omschrijvingen, symbolen en signaalwoorden eenvoudig ontworpen en geprint kunnen worden.

Ontwerp snel GHS/CLP-labels
De Brady Workstation GHS/CLP-labelapp biedt gebruikers de mogelijkheid om chemicaliën op naam of CAS-nummer te selecteren. Daarna vult de app automatisch alle vereiste velden in om een conform GHS/CLP-label te creëren. Productnaam, signaalwoord, CLP-pictogrammen, gevarenformules en voorzorgsmaatregelen zijn enkele van de vereiste velden. Via de ”Print”-toets wordt het ontwerp naar een Brady-labelprinter gestuurd, die een conform en zelfklevend CLP-label creëert dat meteen kan aangebracht worden.

Ontwerp elk label of pictogram
Dankzij Brady Workstation kunt u eenvoudig elk label of pictogram voor de identificatie van producten, kabels en sites ontwerpen met behulp van meer dan 20 professionele apps en tools voor labelontwerp. Selecteer de apps en tools die u wenst, activeer een gratis proefversie van 30 dagen en koop de app wanneer u tevreden bent.

Sluit makkelijk aan op uw printer
Brady Workstation werkt perfect samen met Brady’s professionele labelprinters. Sluit een Brady-printer aan op een computer met internetverbinding om uw labelsjablonen en functies op Brady Workstation te openen en te printen. De high-end labelprinters van Brady bieden ook bidirectionele communicatie met Brady Workstation en informeren de gebruikers wanneer ze hun labelmateriaal moeten wisselen om specifieke labelontwerpen te printen.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Ontwerp snel GHS/CLP-labels

Brady

Wie eenmaal met BRADY gewerkt heeft, merkt dat de naam blijft kleven, net zoals haar labels. Want BRADY is de specialist op het vlak van labelling en identificatie. En dat... Lees meer