Ontmoet Mettler-Toledo op de vakbeurs Industrial Processing 2012

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Van dinsdag 2 t/m vrijdag 5 oktober staat Mettler-Toledo op de vakbeurs Industrial Processing 2012, onderdeel van Industriële Week 2012. Het bijna volledige aanbod van leveranciers van meet- en regelinstrumentatie uit de procesindustrie komt hier samen.

Via onze website (externe link hieronder) kunt u zich gemakkelijk registreren voor gratis toegang tot deze beurs.

Op standnummer 10.A.038, in hal 10, staan onze specialisten voor u klaar om u te informeren over de laatste trends en ontwikkelingen uit de weegbranche. Tevens kunt u kennismaken met de oplossingen van Mettler-Toledo op het gebied van weegschalen, telweegschalen, receptuursystemen, doseersystemen, weegcomponenten, loadcells, afvulsystemen, kwaliteitscontrole, weegbruggen, Ex toepassingen, volumescanners, service etc.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op onze stand tijdens de vakbeurs Industrial Processing 2012, op stand 10.A.038 (hal 10).

Gratis entree via de externe link hieronder.

Geschreven door

Mettler-Toledo B.V.

Mettler Toledo is de marktleider op het gebied van industrieel wegen. Wij leveren hoogwaardige oplossingen voor wegen, doseren en afvullen. Ons assortiment bestaat uit o.a. weegplateaus, load cells, weegschalen, -bruggen... Lees meer