Ontdek onze nieuwe serie weegbruggen VS800

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Ontdek onze nieuwe serie weegbruggen VS800

Het nieuwe assortiment weegbruggen VS800 is zodanig ontworpen dat ze geschikt zijn voor toepassing in alle omgevingen. De VS800 kent drie verschillende modellen:
-de VS800 S weegbrug, volledig van staal
-de VS800 CS-F weegbrug, staal en pre-fab beton
-de VS800 CS-S weegbrug, staal en beton gestort op locatie

De VS800 weegbrug is beschikbaar met een breedte van 3 tot 3.30 meter en een lengte van 4 tot 92 meter. Deze serie weegbruggen maakt weegvermogens mogelijk van 50 tot 100 t, afhankelijk van de lengte van de gebruikte panelen.

Deze drie modellen uit de VS800 serie kunnen in een put, bovengronds of op verdichte grond worden geïnstalleerd. Het ontwerp – rechte zijden, los van de grond – maakt het schoonhouden van de weegbrug makkelijker.

Voor bovengrondse installaties levert Precia Molen een set stalen opritten hetgeen het civieltechnisch werk vereenvoudigt. De geringe hoogte van de weegbrug reduceert de lengte van deze opritten aanzienlijk.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Ontdek onze nieuwe serie weegbruggen VS800

Precia Molen Nederland BV

WEEGOPLOSSINGEN VOOR IEDERE INDUSTRIE! Precia Molen heeft in ruim 155 jaar een wereldwijde reputatie opgebouwd voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van haar weegsystemen. De uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van ontwerp, productie... Lees meer