Ontdek de nieuwe Rossi iFit series

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
80 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Ontdek de nieuwe Rossi iFit series

Rossi, bekend om haar industriële tandwielkasten en motorreductoren, presenteert de nieuwe iFit serie als aanvulling op de bestaande product portefeuille. Het idee is simpel; een kwalitatief en Europees alternatief die uitwisselbaar is met de huidige standaarden op de markt.

Met dit nieuwe product boort Rossi de markt aan van grote aantallen met relatief standaard producten. Met korte doorlooptijden en concurrerende prijzen is dit een mooie aanvulling op het bestaande Rossi productengamma.

Naast de nieuwe iFit lijn is er tevens ruimte voor slimme besturingsoplossingen met de nieuwe dDrive frequentieregeling. Dit betreft een serie decentrale aansturingen, rechtstreeks vanaf de klemmenkast van de motor. Eeenvoudig instelbaar via specifieke App of kabel.

Kort samengevat;
•iFit series – coaxiale/in-lijn motorreductoren tot 7.5kW
•dDrive aansturingen, rechtstreeks vanaf de klemmenkast
•Standaard producten met een snelle levertijd
•Een Europees “Rossi” product met de bijbehorende kwaliteit en unieke 3 jaar garantie.

Benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan gerust contact op met Rossi BeNeLux B.V of kijk op de speciale iFit pagina www.ifitgearmotors.com of www.rossi.com

Meer over Rossi iFit icon.arrow--dark

Geschreven door

Rossi BeNeLux B.V.

Rossi BeNeLux B.V. is een directe dochteronderneming van het Italiaanse Rossi Spa. Een onderneming met meer dan 65 jaar kennis en ervaring op de markt van industriële aandrijftechniek en inmiddels... Lees meer