Ontdek de nieuwe Robuschi Kompaktblower

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023

Robuschi Holland zal op op de beurzen Aquatech, Machevo & Bulk en Pumps & Valves de nieuwe ROBOX EVOLUTION Kompaktblower tentoonstellen.
De nieuwe Kompaktblower is het resultaat van onderzoek en ontwikkeling bij Robuschi & C SpA te Parma op het gebied van bloweraggregaten, welke worden toegepast in waterzuiveringsinstallaties, pneumatisch transport en stofzuiginstallaties.
Vooral is door Robuschi aandacht besteedt aan het geluidsniveau, afmetingen en eenvoudige toegang voor inspectie en onderhoud.
Gezien de compactheid en uitveoring van de omkasting bestaat de mogelijkheid om de Kompaktblowers direct naast elkaar te plaatsen, waardoor minimaal aan plaatsruimte nodig is voor opstelling van de Kompaktblowers in een compressorruimte.

Belangrijke kenmerken van de ROBOX EVOLUTION Kompaktblowers zijn:
Stil: De huidige ROBOX is al stil, maar de EVOLUTION is nog tot 6 dB(A) stiller.
Onderhoudsvriendelijk: Onderhoud en service via boven- en voorkant unit.
Compact: Afmetingen kleiner danzij het innovatieve Robuschi ontwerp.

De Robuschi Kompaktblowers kunnen op aanvraag geleverd worden met ATEX certificaat en zijn gecertificeerd door TUV Nord Cert. GmbH & Ko. KG.

De Kompaktblowers kunnen tevens geleverd worden met de SENTINEL zelfcontrolerende bewakingsunit en zorgt voor een lange en veilige levensduur van de blowerinstallatie.

geschreven door

Logo van:Ontdek de nieuwe Robuschi Kompaktblower

Gardner Denver Nederland b.v.

Elmo-Rietschle, onderdeel van Ingersoll Rand, is gevestigd in Woerden. Blowers, lagedruk compressoren en vacuumpompen worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen in chemische, farmaceutische, voedingsmiddelen- en papierindustrie, dus in... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer