Online Videocolleges SPS | Solids Process Solutions groot succes

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Online Videocolleges SPS | Solids Process Solutions groot succes

Sinds september 2020 presenteert SPS | Solids Process Solutions online colleges over doseren: “In 7 stappen naar optimaal doseren”. Door de overweldigende belangstelling en de inmiddels meer dan 100 deelnemers is het initiatief uitgegroeid tot een groot succes.

In de online colleges van SPS | Solids Process Solutions maak je, in 7 stappen, verdeeld over 15 colleges, kennis met de belangrijkste aspecten van stortgoed, op weg naar optimaal doseren.

Aan de hand van presentaties, demonstraties en praktijk video`s helpt SPS | Solids Process Solutions je op weg naar optimaal doseren en met het vinden van de juiste oplossing. Je kan naar eigen behoefte instromen op ieder college.

De college`s geven onder andere antwoord op de volgende vragen:
* Wat is de beste feeder voor het doseren van mijn product?
* Waarmee moet ik rekening houden bij het ontwerpen van een doseerinstallatie?
* Hoe kan ik de prestatie van mijn doseer installatie nog verbeteren?

Deelname is kosteloos en op elk moment mogelijk na registratie voor het eerste colleges. Doe dit direct door te klikken op de link onder “naar de online colleges”. De eerste 9 colleges zijn intussen beschikbaar; de andere 6 colleges zijn stap voor stap beschikbaar in de komende maanden.

Watch article video icon.arrow--dark De online colleges icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Online Videocolleges SPS | Solids Process Solutions groot succes

SPS | Solids Process Solutions

Exclusief Agent voor België en Nederland van : Kubota Brabender Technologie GmbH 30 jaar samenwerking en specialist in volumetrisch en gravimetrisch dosering van poeders, vezels, pellets, granulaat, rework, snippers, gravimetrisch... Lees meer