Oneindige combinatiemogelijkheden met combi vacuümpompunits

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Oneindige combinatiemogelijkheden met combi vacuümpompunits

Busch toont tijdens Industrial Processing en op de Pumps & Valves Combi vacuümpompunits. Deze bestaan uit een combinatie van verschillende vacuümpompen. In principe bestaat een Combi uit een Puma of Panda Roots-vacuümpomp met een R 5 oliegesmeerde draaischuifvacuümpomp of een COBRA schroefvacuümpomp als voorpomp. De keuze van de voorpomp hangt af van de te verpompen media.
Busch heeft nu met de toevoeging van de Combi productrange een complete en uitgebreide serie gestandaardiseerde vacuümpompunits. De vacuümunits zijn ontworpen voor het ruwe en fijne vacuümbereik en kunnen praktisch voor alle industriële applicaties worden gebruikt. Combi vacuümpompunits worden gebruikt voor een vacuümbereik van atmosferische druk tot <1 .10-³ mbar. Standaard pompcombinaties van Combi vacuümpompen zijn leverbaar tot 4000 m³/h. Grotere capaciteiten zijn uiteraard ook mogelijk, maar dan worden er meer vacuümpompen ingezet.

Door de vrijwel oneindige combinatiemogelijkheden van vacuümpompen in Combi pompunits is het mogelijk de druk en het zuigvermogen afzonderlijk aan te passen aan de procesvereisten en de te verwerken stoffen.
De vacuümpompen worden direct op elkaar gemonteerd. Dit zorgt ervoor dat ze extreem compact en ruimte besparend zijn.

Bekijk onze Combi pompunits op de
Industrial Processing stand 07.C008
of op de Pumps & Valves stand 4270.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark