OIML C6 goedkeuring voor Thames Side T66 weegcell

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: OIML C6 goedkeuring voor Thames Side T66 weegcell
Article image of: OIML C6 goedkeuring voor Thames Side T66 weegcell

Om aan de wensen van onze klanten te voldoen voor een hogere en nauwkeurige oplossing in toepassingen met weegplateaus en het vullen van machines, heeft Thames Side Sensors een model T66 weegcell ontwikkeld en vrijgegeven. Het heeft een OIML C6 nauwkeurigheid (6000 afdelingen) en een aanzienlijk hogere resolutie.

Dit is nu verkrijgbaar in capaciteiten van 50, 75, 100, 150, 200 en 250 kg, in een 6-draads configuratie (inclusief sense draden). Het kan gebruikt worden in extreme temperaturen, d.w.z. van -30 tot 70 °C (evenals de oorspronkelijke versie C3).

Onze standaard toonaangevende Polyurethaan kabel is natuurlijk inbegrepen. Hij biedt veel betere kabel bescherming dan de standaard PVC-kabel in omgevingen onderworpen aan strikte reiniging eisen en het gebruik van agressieve chemicaliën bij hoge temperaturen. De IP68 / IP69K bescherming is verzekerd, net als onze gebruikelijke hoge kwaliteitsstandaard in onze productie. Wij bieden een garantie aan van 5 jaar op alle productie problemen (zoals bij veel van onze weegcellen).

Voor zeer veeleisende toepassingen, waarbij sterke chemicaliën en stress corrosie een probleem is, kunnen we deze weegcell voorzien van een speciale Parylene laag die haar beschermt en levensduur verhoogt.

De weegcell kan op zichzelf worden gebruikt, of met de uitstekende montage van accessoires zoals de LA66 Anti-Vibration, LA66 Spanning (zelf richtend montagehulpstuk) en de unieke LeverMount® Lite.

Indien u meer informatie wenst over deze hoogst nauwkeurige weegcell of het mogelijk gebruik in uw applicatie, neem dan nu contact met ons op.

geschreven door

Thames Side Sensors Ltd.

Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer