Nu ook eigen assemblage voor de Iron range

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
31 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nu ook eigen assemblage voor de Iron range

Transtecno is vanaf februari 2016 in staat om ook de modulaire Iron range volledig in Nederland te assembleren. Na een interne opleiding door Italiaanse collega’s is alle benodigde kennis in huis. In combinatie met de faciliteiten en componenten, kan de Iron range geassembleerd worden in Amersfoort. Hiermee biedt Transtecno haar klanten korte levertijden.

De Iron range bestaat uit ITH co axiale tandwielkasten, ITB haakse tandwielkasten en ITS vlakke opsteek reductoren. De reeks is gebouwd van hoogwaardig gietijzer en is geschikt voor draaimomenten tot 3500 Nm. Iron is leverbaar met uitgaande asdiameters tot 60mm en de hele reeks is uitwisselbaar met bekende merken.
Iron aandrijvingen zijn ideaal voor zwaardere toepassingen waar een optimale werking onder alle omstandigheden vereist is.

Geschreven door

Transtecno B.V.

Transtecno is een internationaal georganiseerde technische handelsmaatschappij op het gebied van aandrijftechniek en vermogenselektronica met exclusieve leveranciers in Italië en Duitsland. Transtecno maakt deel uit van de wereldwijd opererende Transtecno... Lees meer