Nordland Engineering verdeelt nu tevens het volledige JACIR gamma

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nordland Engineering verdeelt nu tevens het volledige JACIR gamma

Sinds meer dan 40 jaar is de firma Nordland Engineering, filiaal van de Lysair Group, de exclusieve distributeur van het hoogwaardige gamma van GOHL koeltorens in de BENELUX.
Sedert 1 oktober 2013 verdeelt Nordland Engineering ook exclusief het volledige gamma van JACIR koeltorens in de Benelux.

Door deze aanzienlijke uitbreiding van ons productgamma zal Nordland Engineering nog meer dan vroeger in staat zijn een op maat gemaakte kwaliteitsoplossing aan te bieden voor al uw toekomstige projecten met koeltorens.

Nordland Engineering beschikt eveneens over eigen montageteams die de koeltorens GOHL / JACIR voor u op een snelle en efficiënte wijze kunnen monteren. Ook de elektrische sturing en/of automatisatie kunnen we voor onze rekening nemen.

Binnen de Lysair Group hebben we hiervoor een eigen afdeling. Daarnaast blijft Nordland Engineering beschikken over een uitgebreide naverkoopdienst voor onderhoud, spare parts, revisie, …

Om u in al uw projecten te begeleiden met ons uitgebreide productgamma werd de commerciële dienst van Nordland Engineering versterkt. Volgend team staat voor u klaar:
Wim Deblauwe, Sales Manager
Renaud Vanrysselberghe, Technisch-Commercieel Ingenieur / JACIR
Xavier Fourneau, Technisch-Commercieel Ingenieur / GOHL

Contacteer ons gerust om nadere toelichting over het nieuwe productgamma en wat Nordland Engineering voor u kan betekenen.

Geschreven door

Lysair nv

De LYSAIR GROUP bestaat uit 3 business units: LYSAIR ontwikkelt en vervaardigt installaties voor industriële ontstoffing, pneumatisch transport en rookgaswassing. KONODI verzorgt het op maat bouwen van machines, robotten en... Lees meer