NNZ – optimale verpakkingsoplossingen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

NNZ selecteert vanuit de gehele wereld verpakkingen en verpakkingsmaterialen met steeds één doel voor ogen: tegen een zo goed mogelijke prijs-kwaliteitverhouding optimale oplossingen bieden voor steeds vernieuwende verpakkingsprocessen.

U kunt bij NNZ terecht voor een zeer compleet assortiment van klein- tot grootverpakkingen, van de kleinste sachets voor zaden tot FIBC`s in allerlei uitvoeringen. De verpakkingen worden uitgevoerd in diverse materialen als bijvoorbeeld: polyethyleen, papier en polypropyleen.

NIEUW: Power-Block™ blokbodemzakken

Power-Block blokbodemzakken zijn uitermate geschikt voor toepassingen waarbij een sterke verpakking nodig is. Ze zijn zeer geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelen- en zaadveredelingsindustrie, de chemie en de bouw.

De Power-Block is gemaakt van PP-gecoat (mat of glanzend) polypropyleen en combineert de stijfheid van papier, de flexibiliteit van polyethyleen en de sterkte van geweven polypropyleen. Hierdoor is de Power-Block praktisch onverwoestbaar. Door alleen gebruik te maken van polypropyleen is de Power-Block uitstekend te recycleren en door het lage zakgewicht minder milieubelastend.

NNZ levert Power-Block zakken als open mond en ventiel zakken. De zakken zijn leverbaar met bedrukking en perforatie.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

NNZ bv

NNZ: Duurzaam maatwerk, Logistieke oplossingen en innovatie door co-CREATIE NNZ is uw verpakkingsspecialist en onderscheidt zich door haar service, kwaliteit en persoonlijke benadering. Met dochterondernemingen op strategische locaties zijn we... Lees meer