Nivotherm en Lans Instruments bundelen krachten

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
70 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nivotherm en Lans Instruments bundelen krachten

Per 1 juli 2019 zijn de activiteiten van de 2 zuster B.V.’s Nivotherm en Lans Instruments samengevoegd, en worden voortgezet onder de nieuwe naam Lans Nivotherm BV.

De 2 zuster B.V.’s zijn sinds 1990 gevestigd op hetzelfde adres in Hendrik-Ido-Ambacht, beide met een leveringsprogramma in proces-instrumentatie. Nivotherm is sterk in niveausensoren, Lans Instruments is gespecialiseerd in druk en temperatuurmeting.

Lans is in staat om maatwerk productie te leveren: in eigen huis worden RVS vlotterschakelaars, RVS vlotter niveaumeting, RVS wijzerthermometers en scheidingsmembranen voor druksensoren en manometers geproduceerd.

Lans en Nivotherm vullen elkaar aan tot een breed leveringsprogramma. De bundeling levert een vereenvoudigde toegang op tot het complete programma voor proces-instrumentatie in niveau, druk, temperatuur, doorstroming en klimaat bij één leverancier. De medewerkers blijven dezelfde vertrouwde personen.

Bezoek onze websiteicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nivotherm en Lans Instruments bundelen krachten

Lans Nivotherm BV

Lans Nivotherm levert niveausensoren voor stortgoed (niveauschakelaars en niveaumeters). Met de ruime keuze uit diverse meetprincipes bieden wij het juiste instrument voor uw toepassing. Niveauschakelaars: stemvork (Vibranivo), rotatieremming (Rotonivo en... Lees meer