Niveaumeting voor zware en stoffige omgeving!

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Niveaumeting voor zware en stoffige omgeving!

Master Engineering b.v., gevestigd in Heteren, heeft in haar pakket niveaumetingen van het Australische Hawk, die specialist is als men spreekt over toepassingen in zware en stoffige omstandigheden. De Sultan Ultrasone continue niveaumeting werkt met zeer lage frequenties, en wordt daarom veel gebruikt waar anderen systemen problemen geven.
Door de lage frequenties zijn de metingen ook zeer betrouwbaar!
Daarnaast heeft Hawk ook een puntmeting voor dit soort silo’s en bunkers in de vorm van een contactloos microwave systeem, wat erg interessant is omdat het systeem buiten de silo gemonteerd kan worden.

Hawk staat bekend om zijn vooruitstrevende ontwikkelingen en zijn hoge kwaliteit.

Het leveringsprogramma van Master Engineering bestaat verder uit de Master Bandwegers en Doseerbanden, Schroefweegsystemen, Valplaat meetsystemen, Silo- en Bunkerwegingen, Batchwegers, Vochtmeetsystemen, Flowmeting voor pneumatisch transport, Flow-no-Flow signalering, Metaaldetectie, en Sick Maihak Volumemeetsystemen voor transportbanden.

Geschreven door

Logo van:Niveaumeting voor zware en stoffige omgeving!

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V.

Wegen en Doseren voor alle Bulktoepassingen Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. ( voorheen Master Engineering) levert weeg- en doseersystemen voor de meeste bulk toepassingen. met daarnaast nog een aantal aanverwante producten. Het leveringsprogramma bestaat o.a.... Lees meer