Niveau-uitvoering nieuwe Barksdale-schakelaars beschikbaar

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Niveau-uitvoering nieuwe Barksdale-schakelaars beschikbaar

Na de introductie van de BTS3000-temperatuurschakelaar en de BPS3000-drukschakelaar van de Duitse fabrikant Barksdale, introduceert HITMA Instrumentatie nu ook de BLS3000-niveauschakelaar. Met deze uitvoering is de Barksdale 3000-lijn compleet. De nieuwe generatie schakelaars valt op door het compacte ontwerp en de veelzijdigheid. Ze zijn daarbij ook eenvoudig in te stellen. In de gehele lijn is dezelfde menustructuur toegepast.
Volledig draaibaar
De 3000-serie van Barksdale bestaat uit elektronische schakelaars met optionele transmitteruitgang. Zowel de druk-, temperatuur- als niveauschakelaar is voorzien van een schuin 4 digit LED-display dat volledig draaibaar (320 graden) en goed afleesbaar is. Opvallend is dat het display en de elektrische aansluiting afzonderlijk van elkaar in elke gewenste stand kunnen worden gedraaid.

Diverse procesaansluitingen
Naast de standaard uitvoeringen kunnen de schakelaars ook worden uitgevoerd met diverse andere procesaansluitingen, analoge uitgang en of EPDM-dichtingen. Ze zijn verkrijgbaar met 0-10V- of 4-20mA-uitgang in combinatie met 2 switch points. Het is ook mogelijk om voor een relais-uitgang te kiezen in plaats van een transistoruitgang.

Bestand tegen zware omstandigheden
De Ip67 RVS-behuizing van de Barksdale 3000-schakelaars biedt een uitstekende bescherming bij zware omstandigheden en beschermt tegen water en stof. De schakelaars beschikken ook over een UL-certificaat.

Watch article videoicon.arrow--dark Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Niveau-uitvoering nieuwe Barksdale-schakelaars beschikbaar

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen overal anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Lees meer