Nilfisk CFM lanceert de nieuwe VHO 200

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nilfisk CFM lanceert de nieuwe VHO 200
Article image of: Nilfisk CFM lanceert de nieuwe VHO 200

Roestvrije spanenkorf
Vloeibare voedingsproducten, chemische oplossingen, olie vermengd met stukken metaal, glasscherven of andere vaste materialen, vormen voor deze stofzuiger geen enkel probleem. De nieuwe roestvrije spanenkorf houdt zelfs de kleinste afvaldeeltjes tegen en zorgt er eveneens voor dat de vloeistof snel wegstroomt. De ketel is aan de buitenzijde voorzien van een doorzichtige buis, die het vloeistofniveau aangeeft. Het aangepaste vlottersysteem zorgt ervoor dat het zuigen automatisch stopt als de maximale capaciteit bereikt is.

Win kostbare tijd
Deze VHO 200 is speciaal ontworpen met het oog op tijds- en kostenbesparing. Geen geknoei meer bij het legen van de tank en weg met de frustraties! De container loopt namelijk helemaal leeg, dankzij een opening op de bodem van de ketel. Er blijft dus geen vloeistof meer achter! Het vaste afval wordt verwijdert door de motorkop te kantelen en de spanenkorf uit de stofzuiger te halen. Het nieuwe ketelontwerp met handgrepen zorgt er bovendien voor dat u de ketel eenvoudig en veilig van het onderstel kunt afnemen.

Kortom deze VHO 200 gebruiken, voelt aan als kinderspel. De stofzuiger kunt is makkelijk te verplaatsen en reinigt effectief en efficiënt. Bovendien is deze industriële stofzuiger uitermate geschikt voor plaatsen waar hygiëne enorm belangrijk is. Opruimen op een snelle, makkelijke en bovenal veilige manier!

Geschreven door

Nilfisk BV

Nilfisk is leverancier van reinigingsoplossingen en levert graag een bijfdrage aan een efficiëntere productie Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer