Nieuwste versie Cimatron is uit

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwste versie Cimatron is uit
Article image of: Nieuwste versie Cimatron is uit

De nieuwste versie Cimatron bevat vele nieuwe functionaliteiten. Ook is er voldoende aandacht besteed aan de huidige functionaliteiten. Op het gebied van algemeen ontwerp, gereedschapsontwerp, matrijzenbouw, stempelbouw, frezen, elektrodeontwerp en NC programmeren zijn diverse verbeteringen doorgevoerd. Ook geeft E9 een betere ondersteuning aan multiple core processoren.

Cimatron E9 maakt gebruik van een nieuwe algoritme voor het berekenen van restmateriaal “High Stock Accuracy”. Het huidige- en restmateriaal voor de voorfrees procedures worden zeer nauwkeurig berekend. Dit bespaard productietijd. Hoewel er nauwkeuriger gerekend wordt blijft de rekentijd gelijk.

Demonstratie
Cadmes toont Cimatron E9 op de Technische Industriële Vakbeurs (TIV) in Hardenberg op 1, 2 en 3 september. Geïnteresseerden kunnen zich ook aanmelden voor de updatetraining. Tijdens deze training wordt dieper ingegaan op nieuwe functionaliteiten. De updatetrainingen vinden op diverse data eind september plaats.

geschreven door

Cadmes B.V.

Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer