Nieuwste Receptuursysteem van Mettler-Toledo

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

FormWeigh.Net: het nieuwe recept met de juiste ingrediënten
Onder de toepasselijke naam FormWeigh.Net lanceert Mettler-Toledo BV een compleet nieuw receptuursysteem. Dit systeem, bestaat uit één of meerdere weegschalen, randapparatuur en receptuursoftware op een PC. Het voorziet in een steeds groeiende behoefte aan zekerheid, controleerbaarheid en traceerbaarheid in de voedingsmiddelen-industrie, de chemie en de farmacie. Mettler-Toledo kan DQ / IQ / OQ / PQ validatie-ondersteuning verlenen op dit nieuwe receptuursysteem.

Receptuurmanagement
FormWeigh.Net van METTLER TOLEDO is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van receptuurmanagementsystemen. Gebaseerd op actuele technologie (32 bits applicatie, W2000/XP, MS SQL2000), biedt dit systeem de mogelijkheid om volgens de nieuwste regelgeving recepturen uit te voeren in velerlei takken van de industrie. In de farmaceutische industrie is FormWeigh.Net integreerbaar in productiesystemen volgens 21CFR, part11.
Hiertoe zijn voorzieningen zoals loginprocedures, batchcontrol, audittrail rapportage en electronische handtekening aanwezig.

Eenvoudige bediening
Naast het volledige beheer van de componenten, batches, recepten, orders en gebruikersniveaus, is het systeem in staat om een uitgebreide rapportage te genereren voor kwaliteitsborging en productiemanagement.
Op uitvoerend niveau kenmerkt FormWeigh zich door een duidelijke, eenvoudige operatorbegeleiding, intuïtieve presentatie van receptinformatie.

Geschreven door

Mettler-Toledo B.V.

Mettler Toledo is de marktleider op het gebied van industrieel wegen. Wij leveren hoogwaardige oplossingen voor wegen, doseren en afvullen. Ons assortiment bestaat uit o.a. weegplateaus, load cells, weegschalen, -bruggen... Lees meer