Nieuwsgierig naar uw werkelijke voorraad?

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwsgierig naar uw werkelijke voorraad?
Article image of: Nieuwsgierig naar uw werkelijke voorraad?

APM Automation Solution Ltd. Is een toonaangevende fabrikant en expert op het gebied van volume- en niveau meet instrumentatie.
Het vlaggeschip binnen het leveringsprogramma is de 3DLevelScanner™, Dit instrument haalt het gokelement uit het meten van niveau, volume en massa van goederen welke worden opgeslagen in een silo of open bunker en biedt u een 3D overzicht van de inhoud. Het vormt samen met APM’s unieke gepatenteerde technologie een serie producten, gericht op applicaties waarvan voorheen gedacht werd dat deze niet te realiseren waren. Gecombineerd met een ongekend hoge nauwkeurigheid biedt deze reeks instrumenten u nieuwe mogelijkheden in het besparen van kosten op uw voorraden.

geschreven door

Istec International BV

Istec International is al bijna 40 jaar een begrip in de meet- en regeltechniek en levert een breed scala aan oplossingen van gerenommeerde merken als Jaquet, Meggitt, Fuji, Mutec, Fischer,... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer