Nieuwe website Transtech

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe website Transtech
Article image of: Nieuwe website Transtech

De nieuwe website van Transtech staat nu online. Op de website hebben we getracht de diensten de we leveren zo overzichtelijk mogelijk weer te geven. Ook is er ruimte voor nieuws over stoffilters en stoffilter-onderdelen.
Verder een uitgebeide sectie met projecten die we hebben uitgevoerd. Een voorbeeld van zo’n project:

Ontvangstbunker en het Eurofilter ontluchtingsfilter
Toepassing; het lossen van product vanuit een bulkwagen. De bunker bestaat uit een product ontvangstdeel en een ontluchtingsfilter. De ontvangstbunker en het Eurofilter ontluchtingsfilter zijn in eigen huis ontwikkeld en gefabriceerd.

Een bulkwagen blaast product in het cyclonale ontvangstdeel waarin de materiaalstroom vervolgens tot rust komt en afgevoerd kan worden. De verdringingslucht van de bulkwagen wordt via het ontluchtingsfilter afgevoerd. Het filter betreft een 20 m2 persluchtgereinigd doekenfilter met een 550 gr./m2 spunbonded filtermedium v.v. ePTFE coating, geselecteerd voor optimale prestaties en gegarandeerde levensduur. De persluchttank is een geanodiseerde aluminium versie voorzien van “Powermembranen”. Deze membranen zorgen voor een uitermate efficiënte reiniging in combinatie met een zeer laag persluchtverbruik. Aan de onderzijde van de hopper is een HT350 roterende sluis van VDL voorzien waardoor het product afgevoerd wordt naar de volgende bestemming.

Meer zien icon.arrow--dark

geschreven door

Logo van:Nieuwe website Transtech

Transtech Industrieservice BV

Wij richten ons met name op de industriële ontstoffing waar wij EUROFILTER stoffilterinstallaties toepassen. Het voordeel hiervan is dat deze filterinstallaties in eigen huis worden ontworpen en geproduceerd wat een... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer