Nieuwe website Induvac staat online

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe website Induvac staat online

Er is de afgelopen periode enorm hard gewerkt aan een nieuwe website voor ons bedrijf en we zijn dan ook enorm trots u nu het resultaat te kunnen laten zien. De nieuwe versie van onze website staat online!!
Het realiseren van een nieuwe website was een logisch vervolg op de enorme uitbreidingen, welke de afgelopen periode zijn gerealiseerd. De nieuwe website biedt naast veel meer informatie over onze producten en diensten ook een geheel vernieuwde webwinkel met een assortiment dat flink is uitgebreid. Naast het assortiment filters en olienevelafscheiders die al een geruime tijd online te koop zijn, verkoopt Induvac nu ook o.a. complete reparatiesets, schottensets, pakkingsets, persluchtfilters en olie via de webshop. Een ander gedeelte dat een flinke vernieuwing heeft ondergaan is de download pagina van de site. Op de nieuwe site zijn de meeste vacuümpompen en ventilatoren eenvoudig te selecteren en zijn er direct productbladen te downloaden. Deze productbladen bevatten alle benodigde informatie zoals afmetingen, pompcurves en andere technische gegevens.

Geschreven door

Induvac BV

Induvac is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vacuümpompen-en systemen, (gas) compressoren, zijkanaalventilatoren, radiaal en centrifugaal ventilatoren, rootsblowers en (proces)filters. Behalve de verkoop van standaard producten verzorgt Induvac desgewenst... Lees meer