Nieuwe vertegenwoordiging MATEC massagoed techniek

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Onze firma, MATEC massagoed techniek bv te Amersfoort, heeft recent (3/2002) de exclusieve vertegenwoordiging verworven van FLEXICON (Europe) Ltd. uit Engeland.

Flexicon is s`werelds grootste producent van flexibele spiraal transporteurs en big-bag vul- en losstations. Deze producten passen zeer goed in, en zijn een welkome aanvullung op het reeds bestaande leveringsprogramma van MATEC massagoed techniek.

NIEUW BIG-BAG LOSSYSTEEM
Het nieuwe big-bag lossysteem garandeert absoluut stofvrije handling van de big-bag tijdens het bevestigen, aansluiten, lossen, ontstoffen en loskoppelen, terwijl de big-bag tegelijk met hoge efficientie gelost wordt.
Het ontwerp kenmerkt zich door een eenvoudig bedienbare gepatendeerde bag-uitlaat-slurf koppeling, bestaande uit een klemring boven een pneumatisch beweegbare telescopische aansluitbuis. Hierdoor komt een luchtdichte en stofvrije koppeling tot stand tussen de big-bag uitlaatslurf en de ontvangsthopper. Tevens strekt de telescopische buis automatisch en continue de uitlaatslurf, waardoor een blokkeringsvrije doorval van het product is gewaarborgd, ook bij bijna lege big-bag.

Het Flexicon Tele-Tube systeem is universeel toepasbaar voor verschillende slurfdiameters en is geschikt voor `food-approved-applications`.
De eronder gemonteerde ontvangtshopper kan worden voorzien van een FLEXICON-flexibele spiraaltransporteur

Geschreven door

Logo van:Nieuwe vertegenwoordiging MATEC massagoed techniek

MATEC massagoed techniek

30 jaar leverancier aan Nederlandse en Belgische industrie: – componenten en complete installaties tbv opslag, transport en handling van stortgoed, – big-bag handling, triltechniek, zeefmachines, schijventransporteurs, pneumatisch transport – specialist... Lees meer