Nieuwe versie weegterminal ID30

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe versie weegterminal ID30

Tiel, maart 2007.
Mettler-Toledo introduceert de nieuwste versie van de ID30 applicatie-terminal. Dit is een ideale combinatie van pc en weegschaal die veelzijdigheid koppelt aan ergonomisch werken.

De ID30 is toepasbaar in elke situatie en werkt zelfs onder de zwaarste omstandigheden. De applicatie-terminal, uitgevoerd in roestvaststaal, is IP69k gecertificeerd en heeft toch een elegant ontwerp. Het zeer heldere 12 inch TFT-kleurenscherm kan in maar liefst zes verschillende hoeken worden gezet, zodat het aflezen kan gebeuren in een voor de gebruiker prettige – ergonomische – positie. Nieuw is ook de ID30 uitvoering met een 17 inch scherm voor nog betere en completere gegevenspresentatie.

Vrijheid
De aparte elektronica-box (ELO) die de weeg- en computeronderdelen bevat, is met slechts één kabel verbonden met het scherm, wat veel vrijheid biedt bij de opstelling. De ID30 kan met behulp van diverse statieven en bevestigingsmiddelen op vrijwel elke manier worden opgesteld. Die zelfde flexibiliteit biedt de ID30 bij de aansluitingen: niet minder dan 10 interfaces zijn mogelijk, waaronder WLAN, serieel, parallel, digitale I/O en analoge uitgangsinterfaces.
Hiermee is de ID30 een constante factor in de bedrijfsvoering, zelfs als randapparaten worden vervangen, of de applicatie-terminal aan een andere toepassing wordt gekoppeld. Dankzij de ActiveX-technologie kan elke nieuwe systeem- en weegoplossing worden geïmplementeerd.

Geschreven door

Mettler-Toledo B.V.

Mettler Toledo is de marktleider op het gebied van industrieel wegen. Wij leveren hoogwaardige oplossingen voor wegen, doseren en afvullen. Ons assortiment bestaat uit o.a. weegplateaus, load cells, weegschalen, -bruggen... Lees meer