Nieuwe veevoederfabrieken voor De Heus Voeders

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe veevoederfabrieken voor De Heus Voeders

De Nederlandse veevoederfabrikant kent de jongste jaren een grote expansie en is ondertussen actief in zowat 45 landen, samen goed voor een totale productie van meer dan 3 miljoen ton in 2009. Recentelijk nam De Heus de activiteiten van Evialis Polska over, waardoor hun positie in Polen nog werd versterkt. Momenteel is De Heus de 2de speler in de Poolse markt.

Om de grote vraag in Polen te volgen, kreeg SCE de opdracht om in Miescisko een nieuwe veevoederfabriek te bouwen. SCE leverde en monteerde 37 gladdewandsilo’s met een opslagcapaciteit van 3460 m³, ontvangstgebouw, productietoren, bulkstation, trappenhuis en liftkoker. Het geheel werd afgewerkt met geïsoleerde binnendozen en enkelvoudige gevelpanelen.

In Spytkowice werd de fabriek, die SCE vorig jaar opleverde, deze zomer uitgebreid met een bulkstation met 56 gladdewandcellen (inhoud 2150 m³).

Geschreven door

Logo van:Nieuwe veevoederfabrieken voor De Heus Voeders

SCE NV Silo Construction and Engineering

SCE heeft een jarenlange ervaring in de productie van siloprojecten voor bulkopslag van korrel- en poedervormige producten. Ons hoog gekwalificeerd engineerings- en constructieteam garandeert een feilloze totaalaanpak. Van voorafgaand onderzoek... Lees meer