Nieuwe SWC515 Pinmount Weegmodule bij Mettler-Toledo

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe SWC515 Pinmount Weegmodule bij Mettler-Toledo
Article image of: Nieuwe SWC515 Pinmount Weegmodule bij Mettler-Toledo

Mettler-Toledo heeft het load cell programma uitgebreid met de universele SWC515 Pinmount weegmodule.

De Pinmount weegmodule is leverbaar in zowel stalen als RVS uitvoering. De RVS load cell is hermetisch gesloten, heeft beschermingsklasse IP68 en is standaard voorzien van ATEX en FM toelatingen.

De Pinmount is voorzien van OIML C3 R60 3000d en NTEP III M 6000d toelatingen.

De Pinmount is bij uitstek geschikt voor bunker-, silo- en tankwegingen en dynamische weegtoepassingen.

De weegmodule heeft een anti-kiep voorziening. Deze voorkomt dat de constructie kantelt en voorziet ook in een gemakkelijke manier om de lege tank op te tillen voor onderhoud. De Loadpin kan meebewegen bij horizontale krachten, keert altijd terug naar beginpositie om zo een nauwkeurig en reproduceerbaar gewicht te kunnen leveren. Toepassing van de weegmodule in dynamische weegtoepassingen zoals; transportsystemen, mixers, mengers kan door gebruik te maken van de optionele (ook achteraf te monteren) dubbele stabilisator.

De snelle en eenvoudige installatie bespaart tijd en arbeidskosten. Deze bijzonder gunstig geprijsde weegmodules zijn leverbaar in de capaciteiten 7,5t, 15t en 22.5t en uit voorraad leverbaar !!

geschreven door

Mettler-Toledo B.V.

Mettler Toledo is de marktleider op het gebied van industrieel wegen. Wij leveren hoogwaardige oplossingen voor wegen, doseren en afvullen. Ons assortiment bestaat uit o.a. weegplateaus, load cells, weegschalen, -bruggen... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer