Nieuwe specialist in industriële warmtewisselaars: HEVASE BV

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
30 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe specialist in industriële warmtewisselaars: HEVASE BV

Voor de aanschaf, installatie en onderhoud aan warmtewisselaars kan de industrie voortaan terecht bij een nieuwe speler: Hevase bv. In dit bedrijf bundelen de ondernemers Alex ten Westeneind en Ron van de Weerd hun tientallen jaren kennis en ervaring in zowel de cryogene- als stoombranche.

Warmtewisselaars van gevestigde merken
Hevase bv richt zich voornamelijk op de verkoop en distributie van nieuwe warmtewisselaars gebaseerd op de bekende technologieën. Van de standaard pakking wisselaar tot de geavanceerde plate & shell laser welded wisselaar, geschikt voor hoge temperaturen en drukken.

HEVASE vertegenwoordigt onder meer het Duitse Gesmex. Een jonge onderneming die hoogwaardige technologie vertaalt in een uiterst betrouwbare warmtewisselaar. Snelle levertijden, lange levensduur en lage onderhoudskosten zijn daarbij maatgevend.

Service en onderhoud aan industriële warmtewisselaars
Daarnaast biedt deze nieuwe onderneming binnen de gehele Benelux service en (preventief) onderhoud voor bestaande warmtewisselaars, ongeacht het merk. Dit maakt Hevase bv niet alleen dé specialist, maar ook het aanspreekpunt voor een diversiteit aan vraagstukken. Het marktgebied waarin Hevase bv zich begeeft is uiterst divers te noemen. Het bedrijf kan alle organisaties waar warmte- en koude overdracht belangrijk is bedienen.

Lang gekoesterde ambitie wordt werkelijkheid
Het initiatief voor Hevase bv lag bij technisch adviseur Alex ten Westeneind. Vanaf de start van zijn carrière had hij al de ambitie een full service organisatie te starten waarmee hij zijn klanten snel en efficiënt van dienst kan zijn. “De samenwerking met Ron was voor mij vanzelfsprekend”, vertelt hij. “Ron is net als ik al meer dan 30 jaar actief in deze branche. We hebben allebei niet alleen een berg kennis, maar ook een uitgebreid netwerk opgebouwd. Onze krachten bundelen was dan ook een logisch gevolg. Door onze korte lijnen en kennis te combineren kunnen wij klanten optimaal van dienst zijn.”

Vliegende start vanuit reeds bestaande BV’s
Ron vertelt verder: “Alex is als technisch adviseur het gezicht van Hevase bv en zal de klantcontacten en aanvragen behandelen. Operationeel gezien stel ik het kantoor en personeel van mijn andere 2 BV’s, VCC en ASE Repair, beschikbaar. Een geschikte werkplaats is aanwezig en het personeel is reeds ingewerkt. Nijmegen is hiervoor een perfecte uitvalsbasis. Binnen 2 uur staan onze servicemedewerkers niet alleen op de Maasvlakte, maar ook midden in het Ruhrgebied. Hierdoor kunnen wij bij servicevraagstukken onze klanten snel en gemakkelijk bereiken.”

Geschreven door

HEVASE BV

HEVASE industriële warmtewisselaars bieden kwaliteit door duurzaamheid. In samenwerking met leveranciers GESMEX en SOLDEX behalen wij dit doel. Type Plate & Shell: geschikt voor hoge temperaturen, drukweerstanden en heeft een... Lees meer