Nieuwe slijtbocht 125mm Extrabend® en Extracurve® van WAM

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
39 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe slijtbocht 125mm Extrabend® en Extracurve® van WAM

Al bijna 50 jaar is WAM actief in de bulkhandling. In deze periode zijn er in het programma van WAM diverse producten toegevoegd die betreffende innovatie direct een voordeel hebben opgeleverd.

Twee van de producten zijn de Extrabend® korte inblaasbocht en de grote-radius slijtbocht Extracurve® die al in diameters van 50, 80 en 100mm beschikbaar waren, maar nu ook in een diameter van 125mm.

De Extrabend® en de Extracurve® zijn vervaardigd uit SINT polymeer waarvan het ontwerp en de samenstelling door WAM zelf is ontwikkeld en in eigen beheer worden geproduceerd. Dit materiaal is uitermate geschikt voor het verwerken van poeders en granulaten die slijtende eigenschappen hebben.

Een eerste groot voordeel t.o.v. metalen bochten is de flexibiliteit en het aanpassingsvermogen en maakt het positioneren veel eenvoudiger, terwijl de duurzaamheid aanzienlijk is verbeterd.

Tevens is de techniek en materiaal een gouden combinatie gebleken en zorgt ervoor dat standtijden aanzienlijk worden verlengd t.o.v. metaal, maar we hebben ook positieve reacties van de gebruikers zelf ontvangen
( operators en monteurs ), die aangeven dat het gewicht en het installeren van een bocht een groot pluspunt is, zeker op plaatsen waar de bewegingsvrijheid voor montage summier te noemen is.

Extra informatie is beschikbaar bij WAM Holland.

De kenmerken :
– Diameters 50, 80 of 100mm en 125mm
– Antistatisch en hoge slijtvastheid
– Deelbare PN flenzen
– Lage kosten voor installatie
– Laag geluid niveau en gewicht

Geschreven door

Logo van:Nieuwe slijtbocht 125mm Extrabend® en Extracurve® van WAM

WAM Holland BV

WAM Holland B.V. is uw partner voor het leveren van componenten en machines voor stortgoederen, slibverwerking, re-newable energy en afvalwater behandeling. WAM Holland maakt deel uit van de WAMGROUP, ontstaan... Lees meer