Nieuwe showroom UCON Nederland

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe showroom UCON Nederland

Met een bescheiden showroom in Hoofddorp breidde UCON Nederland onlangs de service uit. Volgens Gerard Noordhof, vertegenwoordiger in Nederland en België van UCON AG Containersystemen KG, biedt de showroom de mogelijkheid om in alle rust met de klant tot een juiste keuze te komen.

UCON Nederland heeft binnen de TEKA-showroom met een omvang van 120 m2 een eigen ruimte ingericht om een representatief pakket aan containers direct aan de klant te kunnen tonen. Op dit moment staan er uitsluitend vloeistofcontainers, na de vakbeurs Industrial Processing van 3-6 oktober (Stand Nr. 07.D100) zullen ook containers voor vaste stoffen in de showroom worden opgesteld.
‘Wanneer je als klant het product op je gemak kunt bekijken, blijkt het makkelijker om aan te geven of er technische aanvullingen nodig zijn of zelfs een geheel nieuw ontwerp gewenst is,’ aldus Gerard Noordhof. De bij de showroom behorende ontvangstruimte zal ook gebruikt worden voor het organiseren van vakseminars voor ‘gevaargoed containers’.
De showroom is bijvoorkeur op afspraak te bezoeken en bevindt zich in het pand van TEKA Küppersbusch, Wijkermeerstraat 34, in Hoofddorp. Bel voor een afspraak en routebeschrijving met Gerard Noordhof, 06 30 39 26 46.

Geschreven door

CONSENSYS BV - Buro Noordhof [vh UCON Nederland]

CONSENSYS verzorgd advies en realisatie voor RVS Drums, Dekselvaten, IBC Container Systemen van Duitse Partners THIELMANN UCON en Müller DRUMTEC, door brede persoonlijke ervaring uw toepassing uit te diepen tot optimale oplossing en uitvoering van te produceren en leveren RVS verpakking en handling systemen. Lees meer