Nieuwe serie stofzuigers met effectieve reiniging retourlucht

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe serie stofzuigers met effectieve reiniging retourlucht

Deze zeer krachtige zuigunit, 400V – in 3kW en 5kW verkrijgbaar, vervangt de verouderde (krachtstroom) modellen en completeert de lijn van norclean modellen die uitgevoerd zijn met het zeer effectieve retourlucht filterreinigingssysteem.

Deze norclean industrie stofzuiger is naast de “gewone” schoonmaak-werkzaamheden uitermate geschikt om hele fijne stoffen en poeders snel en effectief op te zuigen. Door het gebruikte cycloon- en filtersysteem blijft de Bb 680 doorzuigen waar anderen verstopt raken!

Het model Bb 680 heeft als vacuum producent een onderhouds vriendelijke zijkanaal ventilator en bestaat verder uit een transportwagen, een filterhuissilo met geïntegreerde cycloonafscheider (lage filterbelasting) en een standaard absoluutfilter. Door middel van de retourlucht filterreiniging kan het filter perfect gereinigd worden zonder demontage en zonder dat men in aanraking komt met het opgezogen product.

De Bb 680 kan zowel met een 3” zuigslang (bulk) of een 2” zuigslang (stofzuigen) uitgevoerd en ingezet worden voor alle reinigings-werkzaamheden.

Tevens is het model Bb 680 een zeer compacte unit (L129 x B59 x H165 cm), mobiel en uiterst makkelijk te hanteren.

Kortom; Een kleine industriële stofzuiger voor grote prestaties én veilig werken met gevaarlijke stoffen.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark