Nieuwe serie Nilfisk-CFM krachtstroom zuigers

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe serie Nilfisk-CFM krachtstroom zuigers
Article image of: Nieuwe serie Nilfisk-CFM krachtstroom zuigers

De Nilfisk-CFM T22 is een mobiele industriële stofzuiger voor zowel vloeistoffen als vaste stoffen. Leverbaar met 100L, 50L stofketel of Gravity Unload (GU) met wegwerpzakken. Standaard zijn ook uitvoeringen leverbaar met HEPA filter, M-klasse hoofdfilter of gemonteerde cycloon.
Dankzij de uitstekende prestaties van de Nilfisk-CFM T22 is dit dé industriële driefase stofzuiger voor algemene reinigingsdoeleinden. Hij kan vele uren achtereen draaien zonder dat onderhoud nodig is dankzij de zeer stille en betrouwbare zijkanaalverdichtingspomp. De lage plaatsing van de motor zorgt voor een goede stabiliteit zelfs wanneer de stofzuiger wordt verplaatst op oneffen vloeren. De duwbeugel loopt volledig rondom de machine zodat deze prima geduwd of getrokken kan worden van de ene plaats naar de andere. Standaard is de Nilfisk-CFM T22 uitgerust met een L-klasse filter maar, een uitvoering met M-klasse filter is ook beschikbaar voor toepassingen met fijnstof. Verder zorgt de handmatige filterschudder voor een perfecte filter efficiency. Een uitvoering met HEPA filter is ook beschikbaar, waardoor de werkomgeving zo gezond mogelijk blijft. Een accessoires opbergvak, een snoerhouder, slang en buishouders maken dat de Nilfisk-CFM T22 zeer ergonomisch is waardoor hij het dagelijks werk van de gebruiker vergemakkelijkt. De manometer, die op een goed beschermde plaats zit, geeft aan wanneer de filter efficiency afneemt en wanneer de gebruiker het filter moet schudden. De aan/uit schakelaar bevindt zich aan de achterzijde van de machine en valt binnen de duwbeugel om hem te beschermen tegen stoten.
Tot deze serie behoren ook de T40 en de T40W. De specificaties zijn vergelijkbaar met bovenstaande waarbij de T40 beschikt over een 4 kW motor en de T40W over een 4 kW motor waarbij de turbines paralel geschakeld zijn voor een grotere luchtstroom.

Geschreven door

Nilfisk BV

Nilfisk is leverancier van reinigingsoplossingen en levert graag een bijfdrage aan een efficiëntere productie Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer