Nieuwe serie Duplex doorstroom weegmachines van ServoBerkelPrior

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe serie Duplex doorstroom weegmachines van ServoBerkelPrior
Article image of: Nieuwe serie Duplex doorstroom weegmachines van ServoBerkelPrior

ServoBerkelPrior heeft een compleet nieuwe serie Duplex doorstroom weegmachines ontwikkeld. Duplex weegmachines meten en totaliseren het gewicht van een continue stroom materiaal, ijkwaardig. Typische toepassingen zijn; scheepslossing, op- en overslag, graanverwerkende industrieën, etc.
De nieuwe range heeft capaciteiten vanaf 20 tot 1.000 ton per uur en kunnen ook verrijdbaar en in RVS geleverd worden.
Door de ruime ervaring opgedaan in de bouw van doorstroom weegmachines heeft ServoBerkelPrior diverse verbeteringen aan kunnen brengen en nieuwe software ontwikkeld. Het resultaat is dat de weegmachines compacter zijn en een hogere capaciteit hebben.
De hoge nauwkeurigheid, die gepaard gaat aan de hybride weegtechniek, is behouden gebleven en is typisch 99,9% of beter.
Ook zijn de machines zeer betrouwbaar en eenvoudig te onderhouden, doordat alle bedieningsonderdelen en lagers zich buiten de machine bevinden. Mede hierdoor staan deze installaties inmiddels over de hele wereld.
ServoBerkelPrior ontwerpt en produceert weeginstallaties, inclusief de bijbehorende software, in eigen huis en biedt daarmee een grote toegevoegde waarde aan de klanten.
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en referenties.

Geschreven door

Servo Berkel Prior BV

Servo Berkel Prior B.V. is de grootste fabrikant en leverancier van weegapparatuur in Nederland. Wij bieden een zeer breed assortiment aan standaard weegschalen en ontwikkelen tevens geavanceerde weeginstallaties voor tal... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer