Nieuwe serie Digitizers, type SGM800

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe serie Digitizers, type SGM800
Article image of: Nieuwe serie Digitizers, type SGM800

PENKO brengt een serie digitizers ten behoeve van automatische en niet automatische weegsystemen voor handelsdoeleinden uit. Digitizers zijn in feite interfaces tussen de rekstrookkrachtopnemers/load cells en systemen voor gegevensverwerking, besturingen en wat dies meer zij. Dankzij PENKO’s specialiteit, een hoge meetsnelheid, 1600 conversies/s, gecombineerd met een hoog inwendig oplossend vermogen, 24 bits, is een snelle en nauwkeurige gegevensoverdracht gewaarborgd. Deze eigenschappen maken de instrumenten geschikt voor statische en dynamische metingen alsmede snelle toepassingen, zoals in vulinstallaties en voor controlewegingen. Alle modellen zijn standaard voorzien van een aansluiting RS485 als veldbus en USB voor het inregelen en verzorgen van een back up. Verder zijn er modellen met RS232/422, Ethernet, CANBUS en Profibus. Om het compleet te maken is ook een analoge uitgang, 0/4 – 20/24 mA, niet vergeten. De kalibratie vindt digitaal, dus snel en gemakkelijk, plaats. Dankzij PENKO’s G-Cal faciliteit kan dit direct voor iedere plaats op aarde. Om het inregelen te vergemakkelijken, en als hulp bij eventuele storingen, is een 6-cijferige weergave voorzien.
De behuizing is compact, slechts 101 x 22,5 x 120 mm (l x b x h) en geschikt voor DIN-rail montage.
De reeks instrumenten is gecertificeerd voor het gebruik in systemen die onder de Europese richtlijnen NAWI en MID respectievelijk de Nederlandse metrologiewet vallen.
Om u het kiezen gemakkelijk te maken is een handzame brochure beschikbaar.

Geschreven door

Logo van:Nieuwe serie Digitizers, type SGM800

PENKO Engineering B.V.

PENKO Engineering B.V. legt zich toe op het ontwikkelen, maken en technisch ondersteunen van bijzonder betrouwbare weeginstrumenten en besturingen, werkend met hoge snelheid, hoog inwendig oplossend vermogen en een hoge... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer