Nieuwe Satrind 2-assige industriele shredder

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
52 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe Satrind 2-assige industriele shredder

Satrind heeft haar lijn industriële shredders uitgebreid met een zeer compact instapmodel. Deze kleine shredder is speciaal ontwikkeld vooronder andere de maritieme sector (shredder van afval aan boord van schepen (Marpol)), laboratoria (shredden van o.a. PET flesjes), maar is ook zeer geschikt voor het shredden van elektronica afval en kunststoffen.
De shredder is uitgevoerd met 2 langzaam draaiende assen met daarop geplaatst messen met een breedte van 12 of 19 mm, afhankelijk van de gewenste toepassing. De Satrind messen zijn van unieke gepatenteerde legering en zijn slijpbaar en hebben een lange levensduur.
De shredder is voorzien van een veilige trechter en standaard beveiligd frame, waaronder een 80 liter rolcontainer geplaatst is (meegeleverd). Speciaal voor inbouw in productie lijnen is ook een compacte shredderkamers leverbaar.
Satrind is al meer dan 30 jaar een vooraanstaand producent van industriële shredder met vermogens van 3 kW tot 300 kW met een ongekend aantal toepassingen.
Informeer naar de vele mogelijkheden om afval in volume te verkleinen of restproducten te vernietigen.

Geschreven door

De Jong Weegsystemen en Afvalbewerkingssystemen

Gespecialiseerd in Weegtechniek en Afvalbewerkingstechniek Lees meer