Nieuwe robuuste weegprocess termnial

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe robuuste weegprocess termnial

Mettler-Toledo biedt een complete lijn weegapparatuur, inclusief weegplateaus , weegbruggen en loadcells.
Met gebruikmaking van deze loadcells zijn ook specifieke installaties zoals FIBC (BigBag) vulinstallaties te leveren.

Nieuw in het programma is de weegterminal IND560; een resultaat van de nieuwste weeg- en besturingstechnologie, uitgevoerd in zowel een wand/tafelmodel in volledig rvs behuizing als een panelmount uitvoering.
De robuuste toetsen en de afdchting volgens IP69K maken dit apparaat uitermate geschikt voor gebruik in industriële omgevingen,. Aan deze terminal kunnen zowel analoge als digitale weegplateaus en –cellen worden aagesloten. De IND560 is specifiek geschikt als process-weegterminal vanwege de uitgebreide interfacemogelijkheden, zoals Ethernet, AB-RIO, Profibus, analog-out, I/Ocontacten, etc.
De IND560 is speciaal geschikt voor vul-, batch- en doseerapplicaties dankzij de ultrasnelle A/D conversie rate van 366 Hz en de setpoint update rate van 50Hz. De digitale TraxDSP filtering zorgt bij trillingen voor betrouwbare, stabiele resultaten. De operator-bediening is duidelijk en intuïtief omdat de terminal voorzien is van een heldere 128×64 dots display, met operator-geleiding door vulsequences.

Geschreven door

Mettler-Toledo B.V.

Mettler Toledo is de marktleider op het gebied van industrieel wegen. Wij leveren hoogwaardige oplossingen voor wegen, doseren en afvullen. Ons assortiment bestaat uit o.a. weegplateaus, load cells, weegschalen, -bruggen... Lees meer