Nieuwe range Ferrari FRX centrifugaal ventilatoren

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

De Wit ventilatoren is zeer trots om de nieuwe range Ferrari FRX-assortiment enkel aanzuigende centrifugale ventilatoren te lanceren.
De FRX-reeks heeft een nieuw concept in het ontwerp van de motorbok. Elke afmeting van de ventilator heeft een motorbok dat plaats biedt aan maximaal 5 verschillende motorframegroottes. Het concept stelt ons in staat om deelvoorraden te verkleinen en fans sneller te assembleren. De voordelen voor klanten zijn:
• Korte levertijden voor levering
• Lagere aankoopprijs
• Toekomstbestendig voor motorische veranderingen (afhankelijk van onze beoordeling)

Deze ventilatoren in uitvoering met directe aandrijving met draaibare ventilatorbehuizingen zijn verkrijgbaar in zeven maten van waaiers met een diameter van 250 tot 630 mm met volumestromen tot 23,950 m3 / h.
De ventilatoren zijn geschikt voor continue luchtstroomtemperaturen van 100 ° C en tot 220 ° C wanneer ze worden geleverd met een koelschijf.
We bieden ook een standaardreeks van door fans af fabriek gemonteerde functies en accessoires zoals ventilatorhuis uitgevoerd is met een inspectieluik.

Geschreven door

DE WIT ventilatoren BV

Ventilatoren met Capaciteit DE WIT ventilatoren levert hoogwaardige ventilatoren voor de Industrie, Utiliteit, Marine & Offshore en OEM-markt. Wij zijn een bedrijf met een platte organisatiestructuur, no-nonsense cultuur en een persoonlijke aanpak. Procesindustrie... Lees meer