Nieuwe Radar voor stortgoed

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe Radar voor stortgoed
Article image of: Nieuwe Radar voor stortgoed

VEGA introduceert een nieuwe variant van haar contactloze radarsensor, speciaal ontwikkeld voor niveaumeting van vaste stoffen. Met de VEGAPULS 67 bieden wij u een compacte radarsensor die heel goed ingezet kan worden ter vervanging van bestaande ultrasonore sensoren in stoffige applicaties.

De prestaties van de VEGAPULS 67 worden niet beïnvloed door turbulentie en lawaai, zoals die gewoonlijk plaatsvinden tijdens pneumatische vulling. Zelfs heftige stofontwikkeling en temperatuurschommelingen hebben geen invloed op het meetresultaat.

Waar ultrasonore sensoren vaak tekort schieten, biedt deze radarsensor een uitstekend alternatief door zijn goede prijs/prestatieverhouding. De VEGAPULS 67 is specifiek ontwikkeld voor applicaties waar tot nu toe voornamelijk ultrasonore technologie wordt toegepast en waarvan de nadelen soms op de koop toe worden genomen.
Dat compromis is nu niet langer nodig…

Geschreven door

Logo van:Nieuwe Radar voor stortgoed

VEGA Meet- en Regeltechniek

Specialist in niveau-, schakel- en drukmeettechniek Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer