Nieuwe R30NE1 Modbus/TCP netwerkmodule van M-system

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe R30NE1 Modbus/TCP netwerkmodule van M-system
Article image of: Nieuwe R30NE1 Modbus/TCP netwerkmodule van M-system
Article image of: Nieuwe R30NE1 Modbus/TCP netwerkmodule van M-system

Dit compacte en zeer flexibele remote IO-systeem was al leverbaar met verschillende andere netwerk modules. Zo kan dit systeem naast Modbus/TCP worden gekoppeld aan een CC-Link IE field-systeem met de R30NCIE1 module of aan een EtherCAT-systeem met de R30NECT1 module. Meerdere interface modules zijn in ontwikkeling zoals Ethernet IP en Profinet.

De R30 remote IO is door de verscheidenheid aan netwerkmodules eenvoudig aan verschillende PLC-systemen te koppelen. Door middel van de gratis configuratiesoftware kunnen de individuele in- en uitgangmodules worden ingesteld. Verder is dit remote IO-systeem ideaal voor de koppeling met de TR30-G Tablet recorder van M-system. Door gebruik te maken van dezelfde IO modules op zowel de tablet recorder als op de R30 remote IO hoeft u geen reserve onderdelen van verschillende fabricaten op voorraad te houden.

Door de compactheid van het R30 systeem is hij eenvoudig door u te monteren. De modulariteit geeft u de flexibiliteit om de IO op elk gewenste plaats toe te passen. De vele verscheidenheid aan IO modules maakt dit systeem tot een makkelijk en universeel in te zetten IO systeem. Hierbij een opsomming van de verschillende IO modules:

ModelAantel IO
R30US22 universele ingangen
R30US44 universele ingangen
R30SV22 DC spanning/stroom ingangen
R30SV44 DC spanning/stroom ingangen
R30SVF44 High speed spanning/stroom ingangen
R30TS44 Thermokoppel ingangen
R30RS44 RTD (weerstands) ingangen
R30MS4 4 Potentiometer ingangen
R30CT4E4 AC stroom ingangen
R30PA22 Pulse ingangen (totalizer)
R30XN16A16 Digitale ingangen
R30YN16A16 digitale uitgangen NPN
R30YN16C16 digitale uitgangen PNP

Geschreven door

Isotron Systems B.V.

Isotron Systems verkoopt op basis van industriële proceskennis, kwalitatief hoogwaardig geselecteerde elektronische automatiseringscomponenten en -systemen aan de industriële sector in Nederland, België en Luxemburg. Ons gamma bevat oa Cognex, PMA,... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer