Nieuwe producten bij TBK Group

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe producten bij TBK Group
Article image of: Nieuwe producten bij TBK Group

De TBK group heeft de al 21 jaar bestaande samenwerking met TEGA Industries verder uitgebreid. Naast het gezamenlijk ontwikkelde SPILL-EX afdichtingssysteem voor overstortpunten en de FRIFLO impactbars gaat de TBK group het programma slijtbekledingen van TEGA Industries in haar leveringsprogramma opnemen. Niet alleen in Nederland, maar voor de totale Europese markt. Het leveringsprogramma bestaat uit slijtbekledingen van PU-, rubber – en rubber/keramiek. Naast standaard afmetingen, produceert TEGA ook maatwerk.

De slijtbekleding is een mooie aanvulling op het leveringsprogramma van de TBK group. Hierdoor kunnen wij een totaal oplossing bieden voor het minimaliseren van vervuiling, emissie van stof en slijtage bij transportband op- en overstortpunten en het reduceren van de optredende slijtage in silo, bunkers en trechters. De TBK group bestaat uit 4 business units, te weten: spillage control, dust control en wear control en daarnaast het leveringsprogramma van IFE Aufbereitungstechnik (triltransport, zeeftechniek en magneettechniek). Hierdoor is de TBK group in staat om totaal oplossingen te bieden voor de complexe problemen die ontstaan bij het transporen, bewerken en de op- en overslag van massagoed.

Naast onze producten bieden wij bieden wij diensten zoals consultancy, engineering, inspecties en de montage en het onderhoud van onze producten.

Geschreven door

Logo van:Nieuwe producten bij TBK Group

Centrax

Om scheefloop bij transportbandinstallaties te voorkomen bestaat er een structurele oplossing: CenTrax. Het CenTrax multi stuurrol systeem corrigeert scheefloop van transportbanden, zowel in het bovenpart als in het onderpart. Met... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer