Nieuwe president directeur voor Hosokawa Micron Corporation

icon.highlightedarticle.dark Management
45 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe president directeur voor Hosokawa Micron Corporation

Vanuit het hoofdkantoor in Osaka, Japan, heeft de Hosokawa Group, leider in particle processing technology, wijzigingen aangekondigd in het bestuur en management van de firma. Om het bedrijf in een volgende fase van ontwikkeling te brengen is Dhr. Masuo Hosokawa afgetreden als CEO van de Hosokawa Micron Corporation (HMC) en heeft de positie van chairman van HMC aangenomen. Zijn opvolger, Dhr. Kiyomi Miyata is benoemd tot President Directeur van de Hosokawa Micron Corporation.

Dhr. M. Hosokawa is in 1951 bij de Hosokawa Micron Corporation aangetreden als President Directeur, een functie die hij overnam van zijn vader Dhr. E. Hosokawa, de grondlegger van het bedrijf. Zijn krachtig leiderschap van de afgelopen 58 jaar heeft geleid tot een enorme kennis van poedertechnologie waardoor het bedrijf wereldwijd is uitgegroeid tot leider op dit gebied.

Dhr. K. Miyata, inmiddels 40 jaar bij het bedrijf werkzaam, veranderd van de positie van Vice President naar die van President Directeur van HMC. Met zijn sterke engineering en sales achtergrond en jarenlange ervaring als Vice President van HMC, heeft dhr. K. Miyata de kennis en ervaring om de Hosokawa Micron Corporation naar verdere groei te leiden.

Geschreven door

Logo van:Nieuwe president directeur voor Hosokawa Micron Corporation

Hosokawa Micron BV

Hosokawa Micron B.V. maakt deel uit van de Hosokawa Micron Group en is gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en leveren van poederprocessystemen en -apparatuur voor de mechanische en thermische verwerking... Lees meer