Nieuwe ontwikkeling in de Votech vulmachine

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe ontwikkeling in de Votech vulmachine

Zakken en verpakkingen worden steeds meer vernieuwd en ontwikkeld om op te vallen bij de consument. Staande zakken, hersluitbare zakken, zakken met zijvouw, zakken met pinchtop- of zipsluiting etc.

Dit soort type zakken worden steeds meer aangeboden ten behoeve van het gebruikers gemak van de consument. Votech speelt in op deze behoefte door haar zakkenvulmachine voor openmond zakken verder te ontwikkelen. De vulmachine is voorzien van de volgende sluitmogelijkheden:
– sealen
– pinchtop sluiting
– zipsluiting
– naaien
– sealen en naaien met of zonder zijvouw
– naaien met of zonder crêpe
– naaien met of zonder enkel omvouwen

De vernieuwde vulmachine transporteert de zakken middels een voorwaartse beweging door de machine heen. Vanaf het openen tot aan het sluiten worden de zakken vastgehouden. Hierdoor blijven de zakken altijd perfect recht op staan. Dit resulteert in een perfect evenwijdige sealsluiting. Met name bij pinchtop- en zipsluitingen is een rechte seal cruciaal.

Voordelen op een rijtje:
– Perfect evenwijdige sealsluiting
– Zakken worden continu vastgehouden tijdens transport
– Geschikt voor grote diversiteit aan sluitmethodes.
– Hoge capaciteit
– Zeer makkelijk te bedienen en om te stellen.

Voor meer informatie neem dan gerust met ons contact op.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Votech B.V.

VOTECH staat voor het ontwikkelen en produceren van industriële verpakkingsmachines-, palletiseermachines, stretchhood machines en pallettransportsystemen voor stortgoederen in flexibele verpakkingen van 1 tot 50kg. Votech BV: • Ontwikkelt alles in... Lees meer